BITLLETS I PREUS

Consulta tota la gamma de títols propis i tria el que més s'adequa a les teves necessitats.

Bitllet senzill

Bitllet unipersonal vàlid per realitzar un trajecte en autobús. Vàlid fins al proper canvi de tarifes.

preu: 1,60 €

T-10

Títol de 10 viatges dins del servei urbà de Lloret de Mar. Títol multipersonal amb dret a transbordament entre les línies 11, 12 i 13. El període de temps en el qual el transbordament està despenalitzat econòmicament és de 30 minuts. Vàlid fins al proper canvi de tarifes.En cas de pèrdua de l'abonament, no es retornaran els diners i caldrà adquirir-lo de nou.

preu: 11,00 €

Abonament mensual

Títol de transport amb desplaçaments il·limitats durant els 30 dies naturals posteriors a la primera validació al servei urbà de Lloret de Mar. Vàlid fins al proper canvi de tarifes.En cas de pèrdua de l'abonament, no es retornaran els diners i caldrà adquirir-lo de nou.

preu: 28,00 €

Abonament jubilats

Títol de transport unipersonal de viatges il·limitats dins del servei urbà de Lloret de Mar per a jubilats i pensionistes. Vigent fins al proper canvi de tarifes.En cas de pèrdua de l'abonament, no es retornaran els diners i caldrà adquirir-lo de nou.

preu: 5,00 €

Abonament estudiants

Títol de transport unipersonal de viatges il·limitats dins del servei urbà de Lloret de Mar per a qualsevol estudiant del municipi fins a 16 anys. Cal presentar DNI i justificant d’estar cursant estudis a Lloret de Mar. Aquest títol serà vàlid només durant la durada del curs escolar. Vigent fins al proper canvi de tarifes. Pots adquirir o renovar el carnet a la taquilla de Sagalés. En cas de pèrdua de l'abonament, no es retornaran els diners i caldrà adquirir-lo de nou.

preu: 30,00 €

TDia

Títol de transport en format digital vàlid a totes les línies del servei urbà de Lloret de Mar. Aquest abonament permet viatjar de forma il·limitada durant un dia natural, a comptar des de la primera validació, a les línies urbanes de Lloret de Mar. La TDia només es pot adquirir a través de l’app de Lloretbus o a través de la web fent clic aquí.  
Válid fins al proper canvi de tarifes.   

preu: 5,00 €