QUI SOM

LloretBus és el servei transport regular i urbà de la ciutat de Lloret de Mar. Operat per Sagalés, LloretBus campta amb un total de 5 línies regulars que donen servei a una població de prop de 37.000 habitants.
LloretBus conecta el centre de la ciutat amb el principals punts d'interes com són centre educatius i mèdics, atractius turístics, zones esportives i zones comercials. A més, ofereix una solució de transport en aquelles zones residencials allunyades del centre urbà.

DISPONIBILITAT VEHICLES ADAPTATS

Tots els vehicles que presten servei a les línies de LloretBus estan completament adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

SISTEMA SAE

La nostra flota compta amb un Sistema de Gestió de l’Explotació que permet controlar en temps real el desenvolupament del servei, els horaris dels autobusos i les incidències.

INFORMACIÓ ALS USUARIS

Per tal de facilitar el coneixement del nostre servei, posem a disposició dels usuaris tota la informació horària a través d'aquesta web, de l'app per a dispositius mòbils, www.sagales.com i en format paper a les estacions i parades de LloretBus.

QUALITAT

Disposem d'un Sistema de Gestió Integral de la Qualitat que tracta de millorar els aspectes organitzatius del servei i la qualitat técnica. LloretBus té la certificació ISO 9001 de qualitat, l'ISO 14001 de medi ambient, la UNE 13816 pel bon transport de viatgers i l'OHSAS 18001 per la prevenció de riscos laborals.

A més, contínuament fem anàlisis de qualitat, elaborem índexs de satisfacció de clients i fem mistery shopping als nostres serveis, controls de puntualitat per línia i de seguretat per als vehicles i també atenem tots els suggeriments i peticions.

Certificats de qualitat

ISO 9001 (Qualitat)
ISO 140001 (Medi Ambient)
UNE 13816(Qualitat per al transport públic)
OHSAS 18001 (Seguretat i Salut de treball)
ISO 50001 (Gestió energètica)