SAGALÉS IMPLANTA MESURES DE PREVENCIÓ PER PROTEGIR CONDUCTORS I USUARIS

SAGALÉS IMPLANTA MESURES DE PREVENCIÓ PER PROTEGIR CONDUCTORS I USUARIS

Sagalés ha posat en marxa una bateria de mesures de prevenció enfocades a la contenció de la propagació del Covid-19. Donada la crisi sanitària actual, l'operador treballa dia a dia per minimitzar el risc de contagi tant dels seus conductors com dels usuaris que han d'utilitzar el transport públic per causes de força major.

A més de subministrar gel hidroalcohólic, guants i mascaretes a tots els conductors, s'han instal·lat mampares de separació en la flota de vehicles per aïllar el màxim possible l'habitacle del conductor. Es tracta d'una cortina transparent, d'instal·lació molt senzilla, que impedeix qualsevol transvasament de fluids i que permet al conductor desenvolupar la seva activitat amb total normalitat i protecció.

A més d'aquesta separació amb vinil blanc transparent, s'han posat en marxa altres mesures enfocades a fomentar la no interacció entre conductor i usuaris: accés a el vehicle per la porta del darrere, bloqueig dels seients davanters, només es pot accedir a l'autobús amb targetes multiviatge o no és possible realitzar bescanvis de títols mentre duri aquesta situació.

Amb l'objectiu d'evitar aglomeracions a bord de l'autobús, s'ha limitat, també, l'ocupació màxima de la flota, a 1/3 de la seva capacitat, deixant també espais de seguretat entre els ocupants.

Finalment, pel que fa a la higiene i desinfecció de la flota i estacions, s'han reforçat tots els protocols de neteja. La desinfecció interior de el vehicle es fa mitjançant canons d'ozó i, a més, es reforça la neteja d'aquelles zones de el vehicle de major fricció.

Sagalés treballa dia a dia per adequar la seva activitat a les recomanacions de les autoritats sanitàries per protegir tant a conductors i personal d'operacions com als usuaris que han de desplaçar-se i no poden ajornar la seva mobilitat.


ALTRES NOTÍCIES