SAGALÉS OBTÉ LA CERTIFICACIÓ ‘PROTOCOL SEGUR COVID-19’

SAGALÉS OBTÉ LA CERTIFICACIÓ ‘PROTOCOL SEGUR COVID-19’

Sagalés ha rebut el segell ‘Protocol Segur Covid-19’ per a totes les empreses que formen part de la marca. 

Aquest segell certifica que Sagalés ha implantat un pla específic d'actuació incloent les mesures higienicosanitàries, organitzatives, de prevenció de risc de seguretat i salut per a la reducció de el risc de contagi , aplicable a la seva activitat en les diferents instal·lacions de la marca. 

La certificació, concedida per l’entitat independent TÜV Rheinland, verifica la correcta implantació de protocols en espais de treball i confluència d’usuaris que marca el ‘Protocol Seguro Covid-19’. 

El 'Protocol Segur COVID-19' serveix per identificar aquells espais que compleixen amb els estàndards més exigents per combatre i prevenir el coronavirus. Aquesta distinció ha estat desenvolupada per experts sanitaris basant-se en les recomanacions i requisits d'autoritats i organismes nacionals i internacionals, contemplant les pertinents mesures organitzatives, col·lectives i individuals a adoptar i amb l'objectiu de donar resposta davant l'eventual aparició de casos o contactes estrets amb persones contagiades en situació de risc.

Entre les actuacions que el protocol determina com a fonamentals destaquen la implantació de mesures higièniques bàsiques, Mesures Tècniques de distanciament interpersonal, Mesures organitzatives i Mesures sanitàries de desinfecció i control.
 


ALTRES NOTÍCIES