RAMON SAGALÉS PARTICIPA A L'INTERNATIONAL MOBILITY CONGRESS

RAMON SAGALÉS PARTICIPA A L'INTERNATIONAL MOBILITY CONGRESS

Aquesta tarda, Ramon Sagalés com a vicepresident de transport regular de la FECAV ha participat juntament amb Josep Lluís Larriba, professor de la universitat Politècnica de Catalunya, i Diego Bujanda, Business Development Manager de GEOACTIO a la taula rodona de Recursos i solucions COVID-LESS de la primera edició de l’IMC (International Mobility Congress). L’objectiu de la ponència ha estat parlar sobre les solucions i recursos COVID-LESS i el repte que ha suposat pels operadors de transport públic en bus. 

En la seva intervenció, el Ramon Sagalés ha parlat sobre els principals reptes i solucions que han aportat els operadors del transport públic en bus durant la pandèmia. Concretament, ha donat èmfasis a l’adequació del servei a la demanda, l’adaptabilitat i nous recursos covidless (nous sistemes de venda del bitllet senzill i l’estimació de l’ocupació dels busos), la seguretat i protecció tant del personal com de les persones usuàries del transport públic, i també ha parlat sobre els esforços a nivell de comunicació i d’informació que han hagut de treballar els operadors per recuperar la confiança dels usuaris. Al final de la ponència, Ramon Sagalés ha destacat que moltes de les solucions que han aportat els operadors per gestionar la crisi, han esdevingut solucions per millorar la mobilitat de les persones.

L’International Mobility Congress (IMC) és un congrés internacional que es celebra els dies 21 i 22 de setembre a l’Hotel Melià de Sitges i té l’objectiu de convertir-se en un acte de debat internacional amb el qual es pugui entendre el nou model de mobilitat urbana sostenible i el transport públic.

L’esdeveniment espera acollir uns 800 professionals del sector, i compte amb 30 ponències, un espai networking, una zona d’exposició comercial i d’altres actes organitzats per les entitats col·laboradores. 
 


ALTRES NOTÍCIES