LAFUENTE DÓNA UNA AMBULÀNCIA A CÁRITAS PER PORTAR-LA A UCRAÏNA

LAFUENTE DÓNA UNA AMBULÀNCIA A CÁRITAS PER PORTAR-LA A UCRAÏNA

Lafuente ha fet entrega d’una ambulància tipus A2 a Càritas, entitat sense ànim de lucre enfocada a l’acció social i caritativa des de 1947. 

Davant l’actual situació d’emergència a Ucraïna, el vehicle donat es posarà en servei al país per tal de traslladar i facilitar el desplaçament de persones convalescents o amb dificultats de mobilitat.

La donació d’aquest vehicle s’ha fet efectiva avui mateix i serà conduïda fins allà per un dels conductors més veterans de Sagalés. El vehicle ha sortit a les 9:00h del matí del centre de Barcelona carregada de material mèdic i sanitari que Cáritas té previst fer arribar també al país europeu.

En el context de crisi actual, des de Sagalés ens hem sumat a l’acció social que desenvolupa Cáritas a Ucraïna, on està present des de 2010, i on ha intensificat la seva ajuda humanitària arrel del conflicte armat que va esclatar el passat 24 de febrer.    

Sagalés solidari

A més d’aquesta donació, durant les darreres setmanes, treballadors i treballadores de Sagalés, així com institucions i administracions relacionades amb la marca, han fet arribar material divers a la seu central de l’empresa, per enviar a Ucraïna. 

Roba d’abric, medicaments, alimentació i productes d’higiene són alguns dels productes que s’han recollit a les instal·lacions de Mollet del Vallès i que s’han lliurat als següents punts de d’entrega habilitats: l’Hospital de l’Esperança a Barcelona i a l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles. Des d’allà s’ha fet arribar tot aquest material a Ucraïna.

Des d’aquí volem agrair a totes les persones i institucions que s’han bolcat en aquesta recollida de material i que han aportat el seu granet de sorra per ajudar en aquesta crisi mundial.

 


ALTRES NOTÍCIES

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, la fira i congrés líder sobre ciutats intel·ligents. 

LLORETBUS ESTRENA APP I NOU TÍTOL DE TRANSPORT

LLORETBUS ESTRENA APP I NOU TÍTOL DE TRANSPORT

L’app és gratuïta i está disponible per a Android i iOS. La nova targeta de transport permet viatjar de forma il·limitada a totes les línies urbanes de Lloret de Mar per només 5€.