SAGALÉS PRESENT A LA 64ª EDICIÓ DEL RALLY BARCELONA SITGES

SAGALÉS PRESENT A LA 64ª EDICIÓ DEL RALLY BARCELONA SITGES

Sagalés ha estat present a la 64ª edició del Rally Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges el passat cap de setmana del 19 al 20 de març. El rally va tornar a comptar amb participants vestits d'època  i una gran quantitat de cotxes i motos, alguns centenaris, procedents de diferents nacionalitats. Entre ells, Sagalés hi va estar present amb dos dels seus models històrics que es van encarregar de transportar l'hereu i la pubilla.

El tret de sortida va ser el diumenge a les 10:30 del matí des de la Plaça Sant Jaume de Barcelona. El recorregut finalitzava a Sitges, al  Port d'Aiguadolç, cap al migdia acompanyats per un ambient festiu i música swing de fons. Allà van restar exposats tots els vehicles fins la tarda amb l'objectiu que la gent els pogués veure de prop. 

Un any més, Sagalés ha estat present en aquesta festa que apropa la història del transport i que encara continua avui dia. 


ALTRES NOTÍCIES

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, la fira i congrés líder sobre ciutats intel·ligents. 

LLORETBUS ESTRENA APP I NOU TÍTOL DE TRANSPORT

LLORETBUS ESTRENA APP I NOU TÍTOL DE TRANSPORT

L’app és gratuïta i está disponible per a Android i iOS. La nova targeta de transport permet viatjar de forma il·limitada a totes les línies urbanes de Lloret de Mar per només 5€.