TORNA EL XI RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

TORNA EL XI RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

Després de dos anys sense poder celebrar el Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui degut a la pandèmia, enguany per fi els autobusos clàssics tornaran a sortir de les cotxeres l'11 de juny. Sagalés hi serà present com a cootganitzador, juntament amb la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA). 

El cap de setmana serà ple d'activitats per gaudir de la celebració. El dissabte 11 durant tota la tarda, es poden gaudir de diverses activitats gratuïtes per a tota la família, a banda de visitar la pròpia exposició de vehicles clàssics. En el cas de Sagalés, hem organitzat aquestes:

  • "Imagina i crea el teu viatge amb Sagalés". És tracta d'un joc digital per interactuar amb Sagalés i el seu univers. A través de diferents pantalles, es pot dissenyar un món Sagalés, amb els espais on estem presents, amb la nostra flota de vehicles i afegint altres elements per acabar de decorar l'escenari triat. Un cop dissenyada aquesta postal, es projectarà en una gran pantalla ubicada a l'estand, on la compartirem amb tothom.
  • "Coneix Sagalés". A la zona de flota actual, tindrem ubicar el nostre estand corporatiu. Qui som, a què ens dediquem i com ho fem són algunes de les preguntes que tindran resposta al nostre espai corporatiu.
  • A més, aprofitarem el marc incomparable del ral·li per desenvolupar sessions informatives per a persones interessades en donar un gir a la seva vida professional i dedicar-se a la conducció d'autobusos. Totes aquestes activitats i moltes més t'esperen aquest dissabte 11 de juny!

Podeu consultar més informació del XI Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics a: www.rallybusclassic.org.
 


ALTRES NOTÍCIES