TORNA LA PARADA SOTA DEMANDA DE L'HOSTAL DE LOS PINARES A LLORET DE MAR

TORNA LA PARADA SOTA DEMANDA DE L'HOSTAL DE LOS PINARES A LLORET DE MAR

Aquest estiu, la línia L02 de LloretBus torna a incorporar la parada sota demanda, de dilluns a diumenges i festius, entre l'estació d'autobusos i Lloret residencial, per facilitar la mobilitat arreu de la ciutat i connectar els principals punts d’interès de Lloret de Mar (Centres educatius, atractius turístics, centres mèdics, l'ajuntament, zones comercials...).  

La parada a demanda només es realitza en cas que un usuari ho sol·liciti prèviament i podrà fer la reserva amb 30 minuts d’antelació abans de l'expedició, per telèfon 900 13 00 14 (de dilluns a divendres laborables de 8 h a 20 h), a www.sagalesondemand.com o a través de l’aplicació per a dispositius mòbils de Sagalés on demand (disponible tant per a Android com per a iOS). D'altra banda, es pot fer servir qualsevol dels títols del servei urbà de Lloret de Mar. 

Pots consultar més informació del servei aquí, o bé, consultar el web de lloretbus.cat


ALTRES NOTÍCIES

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, la fira i congrés líder sobre ciutats intel·ligents.