L'ONU FIXA EL 26 DE NOVEMBRE COM EL DIA MUNDIAL DEL TRANSPORT SOSTENIBLE

L'ONU FIXA EL 26 DE NOVEMBRE COM EL DIA MUNDIAL DEL TRANSPORT SOSTENIBLE

L'Assemblea General de les Nacions Unides ha fixat per primer cop el 26 de novembre com a Dia Mundial del Transport Sostenible.

En aquesta data històrica, l'ONU reconeix la importància del transport com un element estratègic per a l'economia mundial i la sostenibilitat, destacant la funció crucial dels sistemes de transport segurs, assequibles, accessibles i sostenibles, subratllant el seu impacte essencial en el creixement econòmic sostenible , el benestar social i la cooperació internacional.

El transport, que representa entre un 8% i un 15% del PIB dels països desenvolupats, exerceix un paper fonamental en el funcionament de diversos sectors productius, com la indústria, l'alimentació, el turisme i el comerç. Així mateix, facilita la mobilitat de les persones, l'accés als serveis de salut i educació, al treball, el subministrament de béns i la connexió entre zones urbanes i rurals, promovent la igualtat d'oportunitats i contribuint a l'Estat del Benestar.

A Sagalés ens unim a aquesta commemoració per tal de promoure una mobilitat més respectuosa amb l'entorn. Continuem compromesos amb oferir solucions que redueixin la nostra empremta ambiental. Per això, treballem dia a dia per impulsar un canvi positiu al sector, seguint el camí cap a un transport més sostenible i un futur millor.


ALTRES NOTÍCIES