LLORETBUS INCORPORA UN NOU VEHICLE

LLORETBUS INCORPORA UN NOU VEHICLE

LloretBus, el servei urbà de Lloretbus, ha presentat aquest migdia un nou bus que cobrirà el servei de la línia L2 (Estació d’Autobusos – Lloret Residencial). El vehicle és un OTOKAR Vectio C que té una llargada de 9,265 metres i capacitat per a 25 persones assegudes, 39 dempeus i 1 cadira de rodes (o 6 persones més dempeus). Es troba equipat amb Kneeling, ABS, ASR, canvi automàtic i en termes d’accessibilitat disposa de rampa d'accés automàtica i una rampa manual per casos d'emergència. A més, a nivell de seguretat, incorpora FOGMAKER, un dispositiu capaç de detectar i aturar qualsevol incendi al motor.

Actualment, el servei compta amb 6 línies per facilitar la mobilitat per la ciutat i per connectar els principals punts d’interès de Lloret de Mar. La xarxa de línies divideix la ciutat en tres sectors diferenciats que conflueixen a l’estació d’autobusos com a punt d’interconnexió de les 3 línies (L11, L12 i L13) i addicionalment es dóna cobertura a barris i urbanitzacions amb les línies L2, L3 i L4.

Hi ha un total de 5 abonaments que es poden fer servir al servei urbà de Lloret de Mar. Els títols disponibles són: T10, l’abonament mensual, l’abonament per jubilats i per estudiants, i la T-dia. Aquest últim títol està en procés d’implementació, tindrà un preu de 5€ que permetrà fer servir de manera il·limitada els busos urbans durant 24 hores.

Pots consultar tota la informació del servei, línies, parades, horaris i recorreguts aquí


ALTRES NOTÍCIES