LLORETBUS ESTRENA APP I NOU TÍTOL DE TRANSPORT

LLORETBUS ESTRENA APP I NOU TÍTOL DE TRANSPORT

El servei urbà de Lloret de Mar compta amb una nova aplicació per a dispositius mòbils, tant Android com iOS. El desenvolupament d’aquesta app suposa una millora molt significativa en la informació dinàmica i en temps reals per a les persones usuàries. 

La nova app ja està disponible en Android i es pot descarregar aquí. I en els propers dies també estarà disponible en iOS.

L’aplicació inclou les següents funcionalitats:

  • Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dona el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
  • Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
  • Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dona el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
  • Escaneig de codi parada: A través del codi de la parada, o bé, escanejant el codi QR de la parada, els usuaris podran saber el pas real dels busos.  
  • Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts de Lloret de Mar.
  • Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.
  • Compra de títols: Des de l’app és possible adquirir el nou títol digital TDia.
  • Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

Amb la nova aplicació del Servei de Transport Urbà de Lloret de Mar, posem a disposició dels usuaris un nou canal d’informació i atenció on poder fer totes les consultes relacionades amb el servei d’una manera més fàcil i còmoda.


Nova TDia

A banda d’estrenar app, LloretBus també estrena nou títol de transport. Es tracta de la TDia, un nou un ticket digital amb codi QR que només es pot adquirir online, i que permet viatjar de forma il·limitada durant un dia en totes les línies del servei urbà de Lloret de Mar. I tot això, per només 5€. 

L’operativa és fàcil i senzilla, has d’accedir a www.lloretbus.cat o descarregar l’app Lloretbus i des d’allà accedir a la compra del títol. Un cop adquirida la teva Tdia, la rebràs per correu electrònic a l’adreça indicada i la podràs conservar en format pdf o descarregar-la al wallet del teu smartphone. 

En accedir al bus, el personal de conducció escanejarà el codi QR del títol i podràs viatjar de forma il·limitada en totes les línies urbanes durant un dia natural, des de la primera validació. 

Si vols consultar la vigència del títol o les validacions que has fet, has d’accedir a l’espai privat “El teu bitllet”, i amb el localitzador de la transacció podràs consultar tota la informació referent a aquest títol. 


ALTRES NOTÍCIES

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, la fira i congrés líder sobre ciutats intel·ligents.