LLORETBUS ESTRENA APP I NOU TÍTOL DE TRANSPORT

LLORETBUS ESTRENA APP I NOU TÍTOL DE TRANSPORT

El servei urbà de Lloret de Mar compta amb una nova aplicació per a dispositius mòbils, tant Android com iOS. El desenvolupament d’aquesta app suposa una millora molt significativa en la informació dinàmica i en temps reals per a les persones usuàries. 

La nova app ja està disponible en Android i es pot descarregar aquí. I en els propers dies també estarà disponible en iOS.

L’aplicació inclou les següents funcionalitats:

  • Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dona el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
  • Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
  • Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dona el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
  • Escaneig de codi parada: A través del codi de la parada, o bé, escanejant el codi QR de la parada, els usuaris podran saber el pas real dels busos.  
  • Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts de Lloret de Mar.
  • Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.
  • Compra de títols: Des de l’app és possible adquirir el nou títol digital TDia.
  • Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

Amb la nova aplicació del Servei de Transport Urbà de Lloret de Mar, posem a disposició dels usuaris un nou canal d’informació i atenció on poder fer totes les consultes relacionades amb el servei d’una manera més fàcil i còmoda.


Nova TDia

A banda d’estrenar app, LloretBus també estrena nou títol de transport. Es tracta de la TDia, un nou un ticket digital amb codi QR que només es pot adquirir online, i que permet viatjar de forma il·limitada durant un dia en totes les línies del servei urbà de Lloret de Mar. I tot això, per només 5€. 

L’operativa és fàcil i senzilla, has d’accedir a www.lloretbus.cat o descarregar l’app Lloretbus i des d’allà accedir a la compra del títol. Un cop adquirida la teva Tdia, la rebràs per correu electrònic a l’adreça indicada i la podràs conservar en format pdf o descarregar-la al wallet del teu smartphone. 

En accedir al bus, el personal de conducció escanejarà el codi QR del títol i podràs viatjar de forma il·limitada en totes les línies urbanes durant un dia natural, des de la primera validació. 

Si vols consultar la vigència del títol o les validacions que has fet, has d’accedir a l’espai privat “El teu bitllet”, i amb el localitzador de la transacció podràs consultar tota la informació referent a aquest títol. 


ALTRES NOTÍCIES